vineri, 27 noiembrie 2020

Review Nokia Lumia 920

In acest an, Nokia Lumia 920 a fost desemnat ca fiind cel mai inovator telefon dintre toate telefoanele din gama Lumia. Nokia Lumia 920 este un telefon surprinzator cu o multime de facilitati si aplicatii pentru orice situatie.

Nokia Lumia 920 – Detalii si Pret
Avand o camera de 8,7 MP si dotat cu tehnologia Pure View, acest telefon realizeaza fotografii si videoclipuri luminoase, si cel mai important – foarte clare. Datorita functiei Smart Shot, creeaza fotografii de grup perfecte ajutandu-te astfel sa alegi cea mai buna expresie pentru fiecare persoana. Pe scurt, Nokia Lumia 920 este conceput pentru a uimi.

Design

Cu o carcasa de policarbonat si cu tastele laterale din zirconiu ceramic, telefonul are un design spectaculos iar culoarea luminoasa te ajuta sa fii in centrul atentiei. Are o inaltime de 130,3  mm, latime 70,8  mm si grosime 10,7  mm iar cel mai important aspect este ecranul de 4,5  ” ce are o multitudine de caracteristici si anume : PureMotion HD+, ClearBlack, Filtru polarizare, Control luminozitate, Corning Gorilla Glass, Senzor de orientare, Mod consum redus, Mod luminozitate ridicata, Banda RGB, Imbunatatiri pentru lizibilitate la soare, Intensificare a culorilor, Rata de reimprospatare 60 Hz, Senzor de lumina ambientala , Iluminare a ecranului adaptabila in functie de continut.

Hardware

Nokia Lumia 920 este dotat cu un procesor Dual-core de 1,5 GHz , 1Gb memorie RAM si o memorie totala de 32GB la care se poate adauga un surplus de pana la 7GB. Avand o viteza maxima de descarcare date prin WCDMA de 42,2 Mbps  , Lumia 920 este mult mai performant fata de vechiulLumia, iar imbunatatirile se vad drastic – mai ales felul in care se misca .

Procesorul Qualcomm Snapdragon™ S4

Acest procesor ofera performante de top cat si posibilitatea de a rula aplicatii solicitante, jocuri, fotografie cat si aplicatii personale sau de afaceri. Timpul de incarcare este mai mic datorita tehnologiei Snapdragon™  ce permite oprirea/pornirea indepedenta a fiecarui miez, ceea ce maximizeaza performantele si economiseste bateria.

Video
Rezolutia camerei video este de 1920 x 1080( Full HD ) avand o rata de 30 de cadre pe secunda si multiple facilitati precum Iluminare video, Zoom video, Stabilizare optica a imaginii, Focalizare automata continua.

Nokia Lumia 920 – Detalii si Pret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *