vineri, 27 noiembrie 2020

Review Nokia Lumia 820

Lansat in Septembrie 2012 Lumia 820 este un telefon super inteligent, care are o memorie RAM de 1 GB si o memorie interna de 8 GB la care se mai poate adauga un card MicroSD + cateva accesorii indispensabile precum placuta de incarcare.

Nokia Lumia 820 – Detalii si Pret
Dimensiunile telefonului sunt destul de bune, terminalul are o diagonala de 4,3 inci, o intaltime de 123,8 mm, o latime de 68,5 mm, o grosime de 9,9 mm si o greutate de 160 grame.

Rozolutia ecranului in pixeli este de 800 x 480, iar caracteristicile ecranului sunt urmatoarele: ClearBlack, Filtru de polarizare, Control de luminozitate, senzor de orientare, senzor de orientare, mod luminozitate ridicata, banda RGB si senzor de lumina ambientala. Ecranul este AMOLED, tactil super-senzitiv.

Hardware

Performantele telefonului sunt asigurate de procesorul de ultima generatie, Qualcomm Snapdragon S4. Acesta este un procesor dedicat jocurilor si aplicatiilor mobile, ofera o experienta de utilizare dinamica si performante foarte ridicate. Pe langa suportul excelent pentru aplicatii si jocuri, Snapdragon S4 ajuta foarte mult si la economisirea bateriei.

Camera foto are o rezonulie de 8,7 MP, focalizeaza automat in doi pasi si prezinta un zoom digital de 4x. Obiectivul camerei este celebrul Carl Zeiss Tessar, avand o distanta de focalizare de maxim 26 mm, iar blitul este dublu cu impulsuri scurte. Camera secundara care poate oferi apeluri video are o rezolutie de 640 x 480 pixeli.

Camera video are o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, face 30 de cadre pe secunda si are un zoom digital de 4x. Videoclipurile sunt salvate in urmatoarele formate: MP4, WMW, AVI, 3GP si MOV.
Camera secundara poate filma la o rezolutie maxima de 640 x 480 pixeli si inregistreaza in format MP4.

Nokia Lumia 820 poate reda muzica prin Nokia Music si Nokia Mix Radio. Suportul DRM este Play Ready, iar codecurile sunt: MP3, AMR-NB, WMA 10 PRO, GSM FR, WMA 9, AAC LC.

Conectivitate

Din punct de vedere al conxiunii la internet, acest terminal sta foarte bine. Se poate conecta la internet prin Wi-Fi si 3G, browserul implicit este Internet Explorer 10. Utilizatorii se pot conecta la celebrele retele de socializare Facebook, Twitter si Linkedln.

Pentru navigare Lumia 820 are mai multe aplicatii precum: Here Maps, Here Transit, Here City Lens si Here Drive+. Hartile sunt oferite gratuit de catre producatorul Nokia si se pot descarca oriunde si oricand. Tehnologiile de localizare folosite de Nokia Lumia 820 sunt: Magnetometru, A-GPS, Glonass si pozitionarea prin intermediul Wi-Fi sau 3G.

Nokia Lumia 820 are o baterie Li-Ion 1620 mAh BP-5T, are o autonomie de 330 de ore in stand by atat in format 3G cat si 2G. In convorbire telefonul are o autonomie de 14 ore in regim 2G, iar in regim 3G 8 ore. Atunci cand asculti muzica autonomia bateriei este de 55 de ore.

Nokia Lumia 820 – Detalii si Pret
Lumia 820 este disponibil in 7 culori: rosu, galben, alb, albastru, mov, gri si negru. Pretul unui astfel de gadget este mult mai mic decât un iphone și vă pot spune că se merită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *