vineri, 27 noiembrie 2020

Review Nokia Lumia 720

Nokia Lumia 720 este un model foarte cautat pe piata romaneasca. Inca de la lansare, acest telefon a reusit sa atraga atat prin designul foarte subtil si elegant dar si prin performantele pe care le obtine.

Nokia Lumia 720 – Detalii si Pret
Nokia Lumia 720 vine cu un procesor Dual Core de 1 GHz si GPU Adreno 305, are o memorie RAM De 512 MB, iar pentru a stoca date pe memoria interna ai la dispozitie 8 GB la care se mai poate adauga si un card MicroSD. Din acest punct de vedere Nokia Lumia 720 nu are nici o problema, spatiul este destul de mare pentru un telefon mobil si cred ca nu isi doreste nimeni mai mult, 8 GB este destul.

Design

Ecranul telefonului este IPS de 4.3 inchi care prezinta tehnologia Clear Back, este protejat de Gorilla Glass 2. Acesta permite imagini de o calitate foarte ridicata la o rezolutie maxima de 480×800 pixeli.

Camera foto este 6.7 MP este prevazuta cu blitz LED si un obiectiv cu lentile Carl Zeiss, telefonul filmeaza la o rezolutie de 720p HD. Pentru cei care doresc sa faca apeluri video, aceste telefon este foarte bun, are o camera frontala de 1.3 MP.

Nokia Lumia 720 vine cu cel mai nou sistem de operare pentru terminalele mobile oferit de cei de la Microsoft, Windows Phone 8.

Autonomia in convorbire este de maxim 13, conform producatorului, iar in stand by timpul alocat de cei de la Nokia este de 520 de ore. Acumulatorul este de 2000 mAh.

Un lucru foarte important care am uitat sa-l specific este ca Lumia 720 are incorporata functia HD Voice cu ajutorul carei convorbirile telefonice au un nivel foarte inalt de claritate. Aceasta functie a fost introdusa pentru prima oara in Romania de compania de telefonie mobila Orange.

Nokia Lumia 720 – Detalii si Pret
Alte functii:
–         Telefonul se poate conecta la internet atat prin 3G, HSDPA ( 21.0Mbps) dar si prin Wi-Fi N Dual Band;
–         Poate tranfera date cu ajuotrul Bluetooth-ului 3.0;
–         Prezinta GPS cu suport Glonass( pentru cei care nu stiu, acesta este o aplicatie ruseasca care a fost testat pe secundul presedintelui Rusiei, Vladimir Putin)

Telefonul este disponibil in 5 culori ( rosu, alb, albastru, galben si negru).

Dimensiunile telefonului sunt:  Inaltimea este de 127,9 mm, latimea de 67.5 mm, grosimea de 9 mm, iar greutatea de 128 grame.

Nokia Lumia 720 se poate conecta la urmatoarele servicii de e-mail: Hotmal, Yahoo Mail, Gmail, Nokia Mail, Office 360, Outlook Mobile, MS Exchange Active Sync, iar protocoalele disponibile sunt: SMTP, IMAP4 si POP 3.

De asemenea puteti folosi urmatoarele servicii pentru mesagerie instanta: Google Talk, Twitter, Facebook, Yahoo Meseneger, Linkedln, Windows Live Mesenger si Skype.

Pentru a asculta muzica poti utiliza urmatoarele aplicatii: Nokia Music si Nokia Mix Radio, avand suport PlayReady.

Pretul unui astfel de telefon poate ajunge pana la 250 de euro in pe piata romaneasca si se poate comanda la toate companiile mari de telefonie mobila de la noi din tara. Este perfect pentru orice tip de utilizator, recomandat tuturor de producator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *