vineri, 27 noiembrie 2020

Review Nokia Lumia 620

Daca mai nou toti producatori de telefoane din lume doresc sa ofere clientilor o experienta cat mai inedita cu telefoane extravagante, de ce sa nu faca si Nokia acest lucru?
Nokia Lumia este telefonul ideal atat pentru calatori, datorita bateriei durabile, cat si pentru navigare pe internet. Ca si la fiecare model Lumia prezentat pana acum, lucru inedit din componenta functiilor telefonului este tinut ocupat de Cinemagraph, o aplicatie care da viata fiecarei imagini si iti permite sa o editezi.

Experienta foto/video a acestui telefon te duce cu gandul la o camera performanta iar cei care iubesc sa surprinda un moment printr-o poza sau un mic filmulet gasesc acest telefon numai bun. Si performanta foto nu se opreste aici, cu ajutorul aplicatiei incorporate a lui Nokia Lumia 620 ai posibilitatea printr-o singura apasare de buton sa faci mai multe fotografii, iar Smart Shoot va alege din fiecare ce este mai bun si iti va prezenta o singura poza perfecta.

Nokia Lumia 620 – Detalii si Pret
Pe langa gama difersificata de culori de care dispune acest telefon, posibilitatea de a-l sincroniza cu calculatorul si de a putea lucra chiar de pe telefon pe program cum sunt Outlook, Word, Excel si PowerPoint.

Incorporat cu un procesor fabricat de Nokia si anume Snapdragon S4, acest telefon se misca incredibil de mine atat in meniu cat si in orice alta aplicatie la care este supus. Memoria interna este de 512 ram iar procesorul are 1000 mhz.

Cui nu i-ar placea un sistem de operare modern ?

Ei bine acest telefon dispune de Windows Phone 8, poate cel mai nou si singurul sistem care in momentul de fata se poate compara cu ultima versiune de android. Telefonul este incorporat cu gps iar greutatea lui este de 127 g,un lucru destul de util avand in vedere dimensiunea mare a ecranului.

Display-ul lui Lumia 620 este de 3.8 inchi cu o rezolutie de 480 x 800, una foarte mica dupa parerea mea.

Daca pana acum toate modelele de telefoane, mai ales de la Nokia incepand cu cele mai vechi si care sunt foarte folosite si in zilele de astazi aveau radio fm,Lumia 620 surprinde prin lipsa totala a acestuia. Bineinteles, cu ajutorul unei aplicati de la un anumit radio se poate rezolva si acest lucru.

Conectivitatea la internet nu lasa de dorit, atat prin wi-fi cat si la internetul de pe cartela acest telefon straluceste si iti ofera o rapiditate inedita. Incorporat cu un bluetooth v3.0 si un sistem wifi 802.11 b/g/n, acest model Nokia poate cu usurinta chiar sa iti inlocuiasca calculatorul.

Nokia Lumia 620 – Detalii si Pret
In final trebuie mentionat ca, chiar daca Nokia s-a straduit sa faca un telefon performant cu aplicatii inedite, lipsa unor functii esentiale, lipsa unor senzori sau a unei rezolutii mai mare a ecranului se face simtita printre utilizatori acestui telefon, exprimandu-si neplacerile legate de Lumia 620.Pretul acestui telefon nu este unul exagerat, dar cum spuneam se putea mai bine pentru bani acestia.

Recomand acest telefon pasionatilor de arta si mai ales de fotografie, pentru a surprinde momente spectaculoase din viata lor sau a persoanelor apropiate si a familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *