vineri, 27 noiembrie 2020

Review Nokia Asha 309

Unul dintre cele mai elegante telefoane lansate de cei de la Nokia este cu siguramta Nokia Asha 309. Acest terminal este prezentat ca fiid un gadget ce poate oferi utilizatorului libertatea de a face ce vrea. De a se conecta la internet foarte rapid si sigur, de a se juca ore intregi ori de a comunica cu prietenii prin intermediul mai multor aplicatii cu care vine la pachet.

Nokia Asha 309 – Detalii si Pret
In primul rand navigarea utilizatorului este usurata datorita ecranului capacitiv de 3 inci. Nokia Asha 309 prezinta urmatoarele dimensiuni: inaltimea de 110 mm, latimea de 54 mm, grosimea de 13,2 mm, iar greutatea de 102 grame.Asha 309 se poate conecata la internet gratuit prin Wi-Fi ( WLAN IEEE 802.11 b/g) si pot transfera fisiere cu ajutorul Buletooth-ului de ultima generatie super rapid, 3.0.

Camera telefonului prezinta o rezolutie de 1600 x 1200 pixeli, aceasta focalizand imaginile fixe. Zoom-ul digital este de 4x, nu prezinta obiectiv Carl Zeiss Tessar ca la Nokia lui 720, iar distanta maxima de focalizare este de 3,6mm. Imaginile sunt stocate in format JPEG si Exif. Din pacate acest terminal nu prezinta blit.

Nokia Asha 309 – Detalii si Pret
Din punct de vedere al filmarii, rezolutia este de 176 x 144 pixeli, rata de cadrare a camerei video este de 10 cadre pe secunda, iar zoom-ul digital, la fel ca la camera foto este de 4x. Puteti filma in 4 moduri: fluorescent, automat, zi sau bec.

Pentru cei care au nevoie de GPS, acest telefon este foarte util, deoarece are pre-instalata aplicatia Nokia Maps. Aceasta prezinta functia de localizare prin reteaua WLAN, orice harta se poate descarca de pe site-ul oficial al Nokia.

Fiind recomandat oricarui utilizator, Nokia Asha 309 prezinta urmatorii clienti de e-mail:

–    Oma E-mail Notification v1.0
–     Hotmail
–     Yhaoo Mail
–     Nokia Messaging
–     Gmail
–     Nokia Mail

Iar protocoalele disponibile prin intermediul carora se pot trimite si primi e-mail-uri sunt:  SMTP;  IMAP4; IMAPS;  POP3.

O alta functie importanta este Accelerometru, care ajuta foarte mult atat in aplicatii si jocuri dar si in stabilizarea imaginii telefonului in modul de utilizare normal.

Serviciile de mesagerie instantanee sunt: Google Talk, Twitter, My Space, Windows Live Messenger si Nokia Chat.

Nokia Asha 309 vine cu urmatoarele aplicatii instalate:

Dictionar, Ceas Digital, Calculator, Calendar, Note, Ceas cu Alarma, Agenda, Memento-uri si Lista de Sarcini.

Conform producatorului, telefonul poate rezista pana la 6 ore in convorbiri, in stand by pana la 640 de ore, iar in timp ce asculti muzica poate rezista pana la 40 de ore. Terminalul lansat in Septembrie 2012 este disponibil in doua culori, alb si negru.

La comandare telefonul vine: incarcator Nokia AC-11, accumulator Nokia BL-4U si set de casti stereo Nokia WH-102.

Pretul unui astfel de gadget pe piata romaneasca poate ajunge pana la maxim 400 de lei si se poate cumpara din orice magazine care ofera produse it sau telefoane mobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *