vineri, 27 noiembrie 2020

Review Nokia 305 Asha

Cei de la Nokia ne incanta inca odata cu un telefon cu dual-sim si nu orice telefon. Nokia 305 Asha este special conceput pentru convorbiri si schimbatul cartelelor intr-un timp cat mai scurt. O imbunatatire fata de restul telefoanelor cu dual sim de la Nokia este faptul ca este dotat cu Nokia Browser, ceea ce il face foarte util pentru navigatul pe internet. Ca si un plus la acest telefon, Nokia ne daruieste un set de 40 de jocuri premium care pot fi descarcate gratuit de pe aplicatia instalata pe telefon, adica store-ul.

Nokia Asha 305 – Detalii si Pret
Cel mai bun plus al telefonului Nokia Asha 305 ?

Fara doar si poate, cel mai bun lucru la acest telefon este calitatea sunetului. Chiar daca nu are un player pentru muzica sofisticat, balansul dintre voce si putinul bas care il are difuzorul telefonul este perfect. Mai rar gasesti un telefon dual sim, la pret redus si care are o calitate a sunetului perfecta.

Procesorul la acest telefon lipseste complet, un lucru foarte dezapreciat de toti utilizatori acestui telefon iar memoria, care accepta un card de memorie pana la 32Gb, este doar de 10Mb. Adica hai sa fim seriosi, pe un telefon pe care putem naviga pe internet, cat de mult ne ajuta 10Mb memorie a telefonului ?

Avand in vedere pretul telefonului si dotarile sale, este un lucru de apreciat faptul ca cei de la Nokia au incercat sa-i aduca cat mai multe imbunatatiri acestui telefon la un pret economic. De exemplu camera de 2.0Mb cu o rezolutie foarte generoasa de 1600 x 1200. Telefonul nu dispune de blitz sau de camera secundara, iar camera video are o rezolutie acceptabila de 176 x 144.Bineinteles, la fel ca si procesorul, sistemul de operare la acest telefon Nokia dual sim lipseste complet la fel ca si gps-ul. Greutatea lui Asha 305 este de 98g.

Display-ul nu este unul mic, pentru un telefon dual sim, avand dimensiunea de 3.0. Multitudinea de culori ale acestui telefon, nu mai putin de 65k, impreuna cu rezolutia telefonului de 240 x 400 ofera o experienta placuta atat in timpul unui joc cat si atunci cand vizionezi niste imagini sau niste videoclipuri.

Parerile despre acest telefon in randul clientilor sunt impartite, eu am sa va prezint acum o lista cu principalele plusuri sau minusuri ale acestui telefon Nokia:

Pro:
-Calitatea sunetului care nu se mai intalneste la un nivel asa ridicat la nici un telefon dual sim
-viteza de navigare pe internet care vine cu un impertinent: nu se conecteaza la youtube
Printre cele mai importante plusuri la acest telefon este si durata bateriei si calitatea telefonului privind raportul calitate / pret.

Nokia Asha 305 – Detalii si Pret
Contra:
-nu are gps
-imposibilitatea de a te conecta la un wifi
-atunci cand este intr-o convorbire sau navighezi pe internet de pe un sim, celalalt se deconecteaza sau pierde semnal.
In concluzie Nokia Asha 305 este un telefon uzuabil, recomandat persoanelor care necesita folosirea a doua cartele simultan si este de respectat efortul celor de la Nokia in configuratia acestui telefon. Chiar daca telefonul are mai multe minusuri decat plusuri, calitatea lui privind pretul si dotarile acestui telefon este bine de apreciat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *