vineri, 27 noiembrie 2020

Review Nokia 101

Nokia 101 este un telefon simplu, conceput special pentru a rezista o perioada mare de timp. Datorita functiilor clasice pe care le are, Nokia 101 este perfect pentru zilele de concediu, bateria fiind un punct forte ce rezista pana la 6 zile.

Nokia 101 – Detalii si Pret
Sa vorbim putin despre dimensiunile acestui telefon, inaltimea este 110 mm, latimea de 45,5 mm, grosimea de 14,9 mm, iar greutatea este de 71 de grame. Fiind foarte usor si avand incorporat o tastatura standard foarte usor de utilizat, Nokia 101 este ideal. O alta facilitate al acestui telefon este faptul ca este DUAL SIM.

Hardware

Din punct de vedere al procesorului, nu va putem spune foarte multe. Este conceput doar pentru aplicatiile simplu, nimic mai mult. Astfel, nu necesita de un anumit sistem de operare, ci doar de un soft care sa functioneze la parametri normali. Memoria interna lipseste cu desavarsire dar se poate adauga pana la 16GB MicroSD.

Design

Acest telefon are un design clasic avand o diagonala de 1.8 inch, si un tip TFT al display-ului cu o rezolutie maxima de 128 x 160 si un numar maxim de 65.000 de culori.

Altele

Nokia 101 poate reda melodii mp3 dar din pacate nu are functie de redare video. De asemenea, puteti asculta ore intregi posturile de radio romanesti sau din strainatate utilizand functia Radio FM incorporata. Bateria telefonului (BL-5CB) are o capacitate de 800 mAh si rezista pana la 6 zile sau 2 zile si jumatate in regim de apel.

Nokia 101 – Detalii si Pret
Telefonul vine standard intr-o cutiuta mica de Nokia ce contine telefonul propriu zis, bateria, incarcatorul si desigur handsfree-ul + garantia si manualul aferent. In ceea ce priveste partea de semnal pot spune ca este unul bun, telefonul setat default este dual standby – cand te suna cineva cealalta retea devine inactiva si invers.

Playerul cu care vine nu este unul foarte sofisticat avand clasicul repeat si shuffle, in schimb nu are egalizator sau alte chestii de reglare a sunetului, dar daca nu folosesti castile lui de Nokia ci folosesti altele mai scumpe chiar se aude bine. Pana si volumul difuzorului extern este foarte puternic avand in vedere ca la maxim distorsioneaza putin calitatea.

Bateria daca o formatezi corespunzator tine aproximativ 4-6 zile dar asta depinde si cat de mult vorbesti la telefon. Meniul se poate seta in limba romana, usor de umblat pe el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *