luni, 30 noiembrie 2020

Review Nokia 100

Nokia 100 este un telefon simplu si usor de folosit conceput pentru viata de zi cu zi. Datorita dimensiunilor sale mici, Nokia 100 este un telefon usor si rezistent si poate fi luat oriunde, oricand – fiind un telefon extraordinar pentru cei fara pretentii.

Telefon mobil Nokia 100 – Detalii si Pret
Nokia 100 are un design confortabil integrandu-se perfect in viata de zi cu zi. Este foarte usor de utilizat datorita tastelor mari si distantate. Acest lucru te vor ajuta sa nu apesi niciodata butonul gresit. Datorita ecranului mare de 1,8″, veti constata ca este foarte usor sa cititi mesajele.

Hardware

Nokia 100 nu dispune de sistem de operare si nici nu este dotat cu procesor. Totusi, memoria acestui telefon este suficient de mare pentru a stoca peste 250 de mesaje si aproximativ 500 de contacte. Bateria este un punct forte si rezista pana la 4 zile, autonomia fiind foarte buna.

Alte Functionalitati

Nokia 100 este prevazut cu FM si astfel poti asculta ore intregi o multime de posturi de radio. Tot ce trebuie sa faceti este sa cuplati castile stereo Nokia WH-102 , casti ce sunt livrate impreuna cu acest telefon.

Pe langa radio, Nokia 100 are toate caracteristicile practice cum ar fi : Lanterna, calendar si ceas cu alarma. Toate acestea va vor face viata mai usoara

Telefon mobil Nokia 100 – Detalii si Pret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *