marți, 20 octombrie 2020
Home / Sfaturi utile cumparaturi / Promotii Noiembrie 2019 • Libris.ro • Black Friday 2019

Promotii Noiembrie 2019 • Libris.ro • Black Friday 2019

Descopera promotiile lunii Noiembrie  ➤ LA ACEST LINK.

Libris • Cupon reducere și voucher cadou • Noiembrie 2019
Am ales pentru tine reduceri și promoții în magazinul Libris

1. BLACK FRIDAY Cel mai mare eveniment din acest an are loc in data de 15 Noiembrie iar startul este dat la ora 12 A.M. 2019 este anul in care Libris.ro ajunge la editia cu numarul 7 a Black Friday. Black Friday este mai mult decat o campanie de reduceri, este un eveniment de shopping.

2. 25% REDUCERE NEMIRA
Noutatile editoriale au 10%-15% reducere. Cele mai bune selectii de literatura Science Fiction, Fantasy, Horror, Politista si nu numai te astepta in selectia editurii Nemira cu 25% reducere. Exceptie fac noutatile. Comanda acum!

3. 15%-25% REDUCERE CARTE ENGLEZA
Descopera oferta de carte in limba engleza cu minimum 15% reducere in TOATA luna noiembrie. Peste 130.000 de titluri din toate domeniile, 40 de subcategorii si nenumarate feluri de a invata, informa, relaxa.

4. 25% REDUCERE CORINT
Carti fantasy si de fictiune, o variata oferta de carti pentru copii bestseller-uri internationale, atlase, enciclopedii, carti ilustrate fac parte din oferta cu reducere de 25%.

5. 20% REDUCERE LEDA
Iubitorii genului Young Adult vor descoperi in editura Leda un furnizor important de povesti captivante reunite in colectii precum: Contemporan, Thriller, Fantasy, Clasic, Mister etc. TOATE titlurile au, in luna august, 25% reducere!

6. 20% REDUCERE HUMANITAS
In luna noimebrie cartile editurii Humanitas, mai putin colectia Humanitas Fiction au 20% reducere. Peste 700 de titluri in promotie.

7. 25% REDUCERE PHILOBIA
Cartile PHILOBIA se adreseaza cititorilor interesati in primul rand de evolutia pe plan personal, de sanatatea mintii si a corpului, de psihologie practica si aplicata, de cresterea copiilor, dar si de alte subiecte ce ii pot ajuta sa se dezvolte pe multiple planuri.

Descopera promotiile lunii Octombrie  ➤ LA ACEST LINK.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *