marți, 20 octombrie 2020
Home / Sfaturi utile cumparaturi / Promotii Februarie 2020 • Libris.ro

Promotii Februarie 2020 • Libris.ro

Descopera promotiile lunii Februarie  ➤ LA ACEST LINK.

Libris • Cupon reducere și voucher cadou • Februarie 2020
Am ales pentru tine reduceri și promoții în magazinul Libris

1. CARTE ENGLEZA – 25% REDUCERE
Descopera oferta de carte in limba engleza cu minimum 15% reducere in TOATA luna decembrie. Peste 130.000 de titluri din toate domeniile, 40 de subcategorii si nenumarate feluri de a invata, informa, relaxa.

2. 25% REDUCERE Nemira
Noutatile editoriale au 10%-15% reducere. Cele mai bune selectii de literatura Science Fiction, Fantasy, Horror, Politista si nu numai te astepta in selectia editurii Nemira cu 25% reducere. Exceptie fac noutatile. Comanda acum!

3. 25% REDUCERE CURTEA VECHE
Titlurile Curtea Veche sunt grupate in aproape 60 de colectii, cu exclusivitate pentru publicarea in Romania a cartilor renumitului bucatar britanic Jamie Oliver, dar si a unor autori precum Dale Carnegie, Robert Kiyosaki, Daniel Goleman, Allan si Barbara Pease, Edward de Bono, ale caror carti au fost vandute in milioane de exemplare in intreaga lume.

4. 20% REDUCERE POLIROM
20% reducere la o selectie de 150 de titluri de top de la editura Polirom. Profita de reducere!

5. Preț sub 10 lei−Libris!
Comandă câte cărți vrei tu! Acum ai parte de cel mai mic preț la zeci de cărți doar pe www.libris.ro Nu ai cum să ratezi această ofertă!

6. 30% REDUCERE EPICA
Povesti, evenimente, stari si emotii ce se desfasoara cu repeziciune pe parcursul catorva sute de pagini. Personaje create sau scoase la lumina de scriitori tineri, dar foarte faimosi in intreaga lume. Carti unde intalnim eroi, dar si raufacatori, pe care putem sa-i iubim sau sa-i detestam, unde poate citim propriile noastre povesti, scrise altfel.

Descopera promotiile lunii Februarie  ➤ LA ACEST LINK.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *