vineri, 27 noiembrie 2020

Oficial, Nokia 108 lansat pe piata. Exista si o varianta Dual SIM

Astăzi, avem plăcerea să vă aducem la cunoștință apariția noilor telefoane Nokia 108 și 108 Dual Sim. Noile modele au un preț accesibil tuturor începând de la 29 de dolari fără abonament, la liber și în curând vor apărea și pe piața românească.

Designul este unul multicolor cu care ne-am obișnuit pe parcursul timpului, carcasele fiind disponibile pe mai multe nuanțe precum alb, negru, roșu, galben și albastru.

Nokia 108 vine cu o cameră foto de 0,3 MP și opțiunea de înregistrare video fiind astfel un terminal complet având un cost cât mai redus. De asemenea, acest telefon vine împreună cu clasicul joc Snake, ceea ce personal îmi amintește de copilărie.

Autonomia telefonului este de 31 de zile, pe când versiunea DUAL SIM are o autonomie de 25 de zile cu o greutate de aproximativ 70 de grame. Telefonul mai vine dotat cu Slam – o metodă de partajare rapidă a fișierelor prin Bluetooth și management pentru mai multe cartele SIM. De asemenea, au un ecran de 1.8 inch, cu 65.000 de culori și o rezoluție de 160×128 pixeli, radio FM, modem radio 2G, Bluetooth 3.0 și un player MP3 destul de bun.

În România telefonul va apărea pe la sfârșitul lunii octombrie, începutul lunii noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *