vineri, 4 decembrie 2020
Home / Sfaturi utile cumparaturi / Elefant Black Friday 2017

Elefant Black Friday 2017

Descopera reducerile de Black Friday  ➤ LA ACEST LINK

Retailerul Elefant da startul cumparaturilor de Black Friday pe 16 noiembrie 2017 in cea de-a doua parte a zile si vom avea parte de reduceri cu pana la -90% la parfumuri, produsele cosmetice, jucarii, produse de tip fashion, accesorii, carti si multe alte branduri renumite precum Guess, Calvin Klein, Hugo Boss, Bvlgari, Versace, Revlon, Fossil, Casio, Esprit, Lego.

Printre surprizele acestei editii se afla voucherele Vodafone cu o valoare de 100 de euro ce vor fi acordate gratuit, automobile Fiat si MiniCooper cu o reducere de -20% si un model Fiat 500 Lounge 60th Anniversary Editie Speciala ce poate fi achizitionat cu un discount surpriza. In plus, Elefant ofera reduceri substantiale la pachete turistice si abonamente fitness la renumitul World Class.

In aceasta editie de Black Friday veti mai putea achizitiona carti straine cu preturi foarte bune avand posibilitatea de a alege dintr-un catalog cu peste 100.000 de titluri iar membrii programului de loialitate Elefant Premium au posibilitatea sa foloseasca punctele acumulate si sa le transforme in vouchere, ce pot fi aplicate ulterior in cosul de cumparaturi pe produsele din cadrul editiei de Black Friday.

Descopera reducerile de Black Friday  ➤ LA ACEST LINK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *