vineri, 4 decembrie 2020
Home / Categorii reduceri / Carti, Birotica & Cadouri / 5 carti cadou in promotiile lunii la Libris

5 carti cadou in promotiile lunii la Libris

Descopera cartile din promotie  ➤ LA ACEST LINK.

In luna iulie cititorii Libris.ro se pot bucura de 5 carti cadou oferite de 5 edituri diferite: Nemira, Gama, Publica, Act și Politon, Ascendent.

1. Transport GRATUIT indiferent de valoarea comenzii!
Promotia este valabila in perioada 12 Iulie 2019 – 14 Iulie 2019

2. 2+1 Gratuit ACT si POLITON
Toata luna Iulie, la orice comanda cu 3 carti de la editura Act Si Politon se aplica 100% discount la unul din cele 3 titluri. Comanda acum!

3. Carte cadou PUBLICA
In luna iulie, orice comanda ce contine carti de la editura Publica in valoare de minimum 60 de lei primeste cadou cartea „Popular – Mitch Prinstein”. Comanda acum!

4. 25% REDUCERE CORINT
Carti fantasy si de fictiune, o variata oferta de carti pentru copii bestseller-uri internationale, atlase, enciclopedii, carti ilustrate fac parte din oferta cu reducere de 25%.

5. Carte cadou NEMIRA
Cele mai bune selectii de literatura Science Fiction, Fantasy, Horror, Politista si nu numai te astepta in selectia editurii Nemira. In plus cartea „Fata care citea in metrou – Christine Feret-Fleury” o primesti cadou, la comenzile ce contin carti de la editura Nemira de minimum 50 de lei. Comanda acum!

6. Carte cadou ASCENDENT
Ascendent, editura specializata in titluri care abordeaza diverse teme, de la carti de psihologie, la esoterism si dezvoltare personala, vine luna aceasta cu oferta speciala. Comenzile care depasesc 50 de lei, ajung la tine cu o carte cadou: „Mere dulci, mere acrisoare – Clara Toma, Alex Toma”.

Descopera oferta Libris  ➤ LA ACEST LINK.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *